Συνεργασίες

AXA

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική είναι μέλος του Ομίλου ΑΧΑ, ο οποίος είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στις ασφαλίσεις και τη διαχείριση κεφαλαίων.

Η ΑΧΑ με δραστηριότητα στους τομείς των ασφαλίσεων ζωής και υγείας, στις γενικές ασφαλίσεις και στη διαχείριση κεφαλαίων βοηθά τους πελάτες της να ζουν με σιγουριά και ηρεμία σε κάθε στάδιο της ζωής τους.

Μέσα στα 6 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα η ΑΧΑ Ασφαλιστική πέτυχε υψηλά ποσοστά ικανοποίησης των πελατών και ξεχώρισε ανάμεσα στα πρώτα ονόματα της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, κατακτώντας αρκετές διακρίσεις μέχρι σήμερα.

Site: https://www.axa.gr/

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Ο ‘Oμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ κατέχει κορυφαία θέση στον ασφαλιστικό και ευρύτερο χώρο των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, με τις δραστηριότητές του να διευρύνονται και να επεκτείνονται διαρκώς.

Οι εταιρείες του καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στους τομείς Ιδιωτικής Ασφάλισης, Υγείας, Αερομεταφορών, Οδικής Βοήθειας, Ταξιδίων Ατομικών και Ομαδικών, Τεχνικής Υποστήριξης, Μακροχρόνιας Μίσθωσης Αυτοκινήτου, Πιστωτικών Καρτών, Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών, με ποιότητα & αξιοπιστία.

Site: http://www.intersalonika.gr/

INTERLIFE

Η INTERLIFE Ασφαλιστική είναι Ελληνική Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων με έδρα την Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε το 1991 σε πολυμετοχική βάση. Τα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας στεγάζονται σε ιδιόκτητο κτίριο 4.500 m² στο 14ο χλμ. εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου στη Θέρμη. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι η πορεία της Εταιρίας υπήρξε κερδοφόρα από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της, με κάθετη ανάπτυξη και επιτυχή υλοποίηση των εκάστοτε στόχων της. Η θετική εξέλιξη των οικονομικών μεγεθών της Εταιρίας, με επιτυχημένες επενδύσεις σε ακίνητα και χρεόγραφα σε συνδυασμό με το σωστό management συνέβαλαν στην εδραίωσή της στον ασφαλιστικό χώρο.

Σήμερα η εταιρία INTERLIFE Ασφαλιστική αναπτύσσεται ταχύτατα αναδεικνύοντας συνεχώς την επιτυχημένη πορεία της, την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει με την τεχνογνωσία που η ίδια δημιουργεί και διοχετεύει στους συνεργάτες της.

Η INTERLIFE Ασφαλιστική δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα με ένα ευρύ Δίκτυο Πωλήσεων.

Site: http://www.interlife.gr/

INTERAMERICAN

O όμιλος INTERAMERICAN 

 • Ανήκει στον Όμιλο ACHMEA, έναν κορυφαίο διεθνή ασφαλιστικό Όμιλο με έδρα την Ολλανδία.
  Μέτοχοι του Ομίλου ACHMEA είναι η ACHMEA, η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία υγείας της Ολλανδίας και η Rabobank μία από τις καλύτερες και ασφαλέστερες τράπεζες του κόσμου.
 • Ιδρύθηκε το 1969 και για 45 χρόνια πρωταγωνιστεί στην Ελληνική αγορά.
 • σε μέγεθος ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία και 2η επί συνόλου αγοράς.
 • Δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφάλισης, στη Ζωή, στηνΥγεία, στην προστασία της περιουσίας, στις υπηρεσίες Βοήθειας και στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας.
 • Διαθέτει σήμερα πάνω από 1.000.000 πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Site: http://www.interamerican.gr/

GENERALI

O όμιλος GENERALI

Η Generali είναι η παλαιότερη ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα. Πραγματοποίησε την είσοδό της στην ελληνική αγορά το 1886 με την ίδρυση πρακτορείου το οποίο μετέτρεψε σε υποκατάστημα της Αssicurazioni Generali το 1980 και σε ανώνυμη εταιρία το 1991, με την επωνυμία Generali Hellas Α.Α.Ε. To 1986, συστάθηκε και η Generali Life η οποία δραστηριοποιείται σε προϊόντα ζωής και υγείας, στην αγορά των ατομικών και ομαδικών κινδύνων. Το 1993, η Generali Life εξαγόρασε το χαρτοφυλάκιο της Schweiz Life (υποκατάστημα της Swiss Re). Το 1998, η Generali Hellas εξαγόρασε την εταιρία γενικών ασφαλίσεων της Zurich Insurance στην Ελλάδα. To 1999, η Generali αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο ζημιών (υπό εκκαθάριση) της Schweis Insurance. To 2010 έγινε η ενοποίηση της Generali Hellas και Generali Life υπό την επωνυμία Generali Hellas AAE.

Η Generali, με 128 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και με δυναμική συμμετοχή στην οικονομική ζωή και στην ανάπτυξη της χώρας, έχει καθιερωθεί στην ασφαλιστική αγορά, ως μια σημαντική δύναμη, ικανή να ανταποκριθεί και στις πιο εξειδικευμένες ασφαλιστικές απαιτήσεις της εποχής.

Mε γνώμονα πάντα την άριστη εξυπηρέτηση του ασφαλιζόμενου κοινού και εγγύηση την οικονομική ευρωστία και τη διεθνή γνώση της, η Generali παρέχει εξειδικευμένες ασφαλιστικές λύσεις, μέσα από μια μεγάλη γκάμα σύγχρονων και ευέλικτων προϊόντων και με την υποστήριξη ενός άρτια οργανωμένου δικτύου πωλήσεων.

Με στρατηγική ανάπτυξης και ξεκάθαρο πλάνο δράσης, η Εταιρία επιλέγει προσεκτικά τους συνεργάτες της και καλλιεργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ασφαλιστές της. Τους στηρίζει με συστηματική εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών και επιμένει στην εφαρμογή του εταιρικού οράματος και της πελατοκεντρικής πολιτικής.

Στην Ελλάδα η Generali βρίσκεται ανάμεσα στις 15 πρώτες ασφαλιστικές εταιρίες.

Site: http://www.generali.gr/

GROUPAMA

Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια – καθώς λειτουργεί αδιάκοπα από το 1928 – και όνομα αναγνωρισμένο για την αξιοπιστία των υπηρεσιών της, η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται ανάμεσα στις «σταθερές αξίες» της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς..

Στην εμπειρία και τεχνογνωσία που ανέπτυξε η Εταιρία όλα αυτά τα χρόνια, προστίθεται και η συγγένειά της με τον ισχυρό ασφαλιστικό και τραπεζικό Όμιλο Groupama, του οποίου είναι θυγατρική 100% από το2007.

Η Groupama Ασφαλιστική αξιοποιεί συνεχώς όλα τα πλεονεκτήματά της στο πλαίσιο μιας στρατηγικήςκαινοτομίας, ανάπτυξης και αποδοτικότητας, προς όφελος των πελατών της.

Site: http://www.groupama.gr/

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α. είναι μια πλήρης ασφαλιστική εταιρία που δραστηριοποιείται σε όλους τους σύγχρονους κλάδους ασφάλισης, παρέχοντας ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις. Έχει δημιουργήσει ειδικά σχεδιασμένα πρωτοποριακά και ευέλικτα ασφαλιστικά προγράμματα, ενώ παράλληλα επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες. Η Εταιρία διατηρεί ένα Δίκτυο Πωλήσεων 4.000 συνεργατών σε ολόκληρη την Ελλάδα, οι οποίοι εξυπηρετούν περισσότερους από 330.000 ευχαριστημένους πελάτες.

Το όραμα της εταιρίας αναλλοίωτο στο χρόνο είναι:

 • Η δημιουργία και η ανάπτυξη ενός οργανισμού κοντά στον οποίο ο πολίτης θα βρίσκει πλήρη ικανοποίηση όλων των αναγκών του στις δύσκολες ώρες του και όλων των επιθυμιών του.
 • Η δημιουργία και η ανάπτυξη ενός οργανισμού κοντά στον οποίο οι εργαζόμενοι θα βρουν μόνιμη και σταθερή δουλειά αλλά και διέξοδο στις οικονομικές, διοικητικές και κοινωνικές φιλοδοξίες τους.
 • Η δημιουργία και η ανάπτυξη ενός οργανισμού κοντά στον οποίον οι επενδυτές – οι μέτοχοι – θα βρουν δικαίωση για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν την εταιρία.
 • Η δημιουργία ενός πανίσχυρου οικονομικά, συναισθηματικά και πνευματικά οργανισμού.

 

Site: http://www.europaikipisti.gr/

AIG

H American International Group Inc. (AIG) είναι ένας κορυφαίος διεθνής ασφαλιστικός οργανισμός που εξυπηρετεί περισσότερους από 88 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως. Με 62.000 εργαζομένους σε περισσότερες από 130 χώρες, η AIG εξυπηρετεί επιχειρήσεις, οργανισμούς και ιδιώτες μέσα από ένα από τα πλέον εκτεταμένα δίκτυα γενικών ασφαλίσεων στον κόσμο, ενώ παράλληλα είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστές υγείας και συνταξιοδότησης στις ΗΠΑ.

H ΑΙG στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα η AIG αποτελεί ένα διαχρονικά φερέγγυο ασφαλιστικό οργανισμό, με ιστορία που ξεκινά από το 1935. Με σταθερά διαχρονική πορεία και ανάπτυξη, η AIG απασχολεί περισσότερα από 200 στελέχη στα γραφεία της στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και καλύπτει τις ανάγκες περισσότερων από 500.000 ιδιωτών και επιχειρήσεων, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες τους.

Με ισχυρή εποπτεία

Η AIG είναι η εμπορική ονομασία των παγκόσμιων ασφαλιστικών υπηρεσιών της AIG Inc. Η AIG Europe Limited παρέχει γενικές ασφαλιστικές καλύψεις στις χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) και την Ελβετία. Η AIG Ελλάς Α.Ε. είναι νόμιμος αντιπρόσωπος του τοπικού υποκαταστήματος της ασφαλιστικής εταιρίας AIG Europe Limited, που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το υποκατάστημα Ελλάδας της AIG Europe Limited εποπτεύεται από το Prudential Regulation Authority και την Τράπεζα της Ελλάδος για θέματα προστασίας καταναλωτή.

Site: http://www.aig.com.gr/